KORDUMA KIPPUVAD KÜSIMUSED

Teie küsite, meie vastame
1Räägitakse, et tark kodu on väga kallis. On see tegelikult ka nii?
Ei, see on ekslik väide. Tehnoloogiad arenevad väga kiiresti ja muutuvad aina taskukohasemaks. Praegu on turul väga palju nutiseadmete tootjaid ja tarkade kodude loomisega tegelevaid ettevõtteid ning konkurents sunnib nii ühtesid kui teisi hinda alandama. Tark kodu ei ole enam midagi üle mõistuse kallist, vaid pigem on sellest saamas oma aja norm.
2Kas targa kodu süsteemi saab paigaldada ka siis, kui remont on juba tehtud või tuleb pärast uuesti remontima hakata?
Vastame üheselt – saab! Meie ettevõte on spetsialiseerunud just targa kodu traadita süsteemidele, mis näevad ette paigaldamist lõpetatud remondi etapis, kuna need põhimõtteliselt ei nõua teie majas või korteris täiendavate kaablite paigaldamist ega juhtmestiku skeemi muutmist. Kui teil aga on remont parajasti käimas, aitavad väikesed täiendused targa kodu süsteemi tulevikus lihtsamini ja odavamalt ellu viia.
3Kas siis, kui internetiühendus ootamatult kaob, lakkab tark kodu toimimast või läheb üldse arust ära?
Ka see ei vasta tõele. Õigesti rajatud targa kodu süsteem ei lakka töötamast, kui internetiühendus kaob, tuled lähevad endiselt põlema, turvafunktsioonid töötavad, kõik nupud, lülitid, andurid, kõik toimivad vastastikku, te kaotate kõigest osa kodu nutitelefonist juhtimisega seotud funktsioone.
4Kas ma pean paigaldama korraga kõik targa kodu süsteemid, et see töötaks?
Muidugi mitte. Te võite üldse paigaldada esialgu ainult vajalikud süsteemid või alustada enda jaoks kõige olulisemast ja seejärel süsteemi tasapisi täiendada ja laiendada. Selles seisnebki targa kodu traadita süsteemide eelis, et neid saab järk-järgult mastaapida, et ei peaks korraga kopsakat summat välja käima.
5Kas minu targa koduga saab ühendada ka tavalisi kodumasinaid?
Ikka saab. Spetsiaalseid nutimooduleid kasutades ja õigesti kirjutatud juhtskriptidega kaasavad meie spetsialistid peaaegu kõik teie kodumasinad targa kodu süsteemi ja automatiseerivad.

Kas teil on veel küsimusi?
Kas te ikka veel kõhklete?

Võtke lihtsalt meiega ühendust ja me aitame teid, nõustame ja anname soovitusi. Samuti pakume oma paigaldatud süsteemide hooldust ja koolitusi kasutamise käigus.